Στεγνωτήριο ρούχων | Στεγνωτήρια ρούχων Miele

 

Στεγνωτήρια 1

Ενεργειακή απόδοση

Τα στεγνωτήρια Miele ενεργειακής κλάσης Α++ είναι φιλικά προς το περιβάλλον και λειτουργούν με την ελάχιστη δυνατή ενέργεια. Ορισμένα μοντέλα μπορούν να πετύχουν και ενεργειακή κλάση Α+++ με τη βοήθεια του κινητήρα ProfiEco. Προσφέρουν άψογο στέγνωμα και ταυτόχρονα εξοικονομούν πόρους.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Στεγνωτήρια2

Κινητήρας ProfiEco

Κινητήρες με υψηλή απόδοση που ενσωματώνονται στις συσκευές Miele για μέγιστο αποτέλεσμα. Είναι ιδιαίτερα οικονομικοί, δεν χρειάζονται συντήρηση και σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια ζωής των συσκευών μας αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη λύση για στέγνωμα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Στεγνωτήρια3

SteamFinish

Αν δεν έχετε χρόνο για σιδέρωμα, σας δίνουμε τη λύση με τη λειτουργία SteamFinish. Πριν βάλετε σε λειτουργία το στεγνωτήριο, ψεκάστε με νερό τον κυψελωτό κάδο. Θα δημιουργηθεί ένα σπρέι το οποίο με τον ζεστό αέρα διαπερνά τα ρούχα και τα λειαίνει. Έτσι, το σιδέρωμα μπορεί να είναι περιττό!
icon arrow right red Περισσότερα

 

Στεγνωτήρια 4

Υψηλά επίπεδα στεγανότητας

Τα στεγνωτήριά μας χαρακτηρίζονται από υψηλές τιμές στεγανότητας. Δεν αφήνουν υδρατμούς και υγρασία στο χώρο σας λόγω της υψηλής συμπύκνωσης υδρατμών που διαθέτουν. Μπορείτε να βάλετε σε λειτουργία το στεγνωτήριο σας χωρίς να ανησυχείτε για ανεπιθύμητες συνέπειες.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Στεγνωτήρια 5

Φίλτρο για χνούδι

Το χρηστικό φίλτρο στα στεγνωτήριά μας σας απαλλάσσει από τα ενοχλητικά χνούδια. Με την ένδειξη «Καθαρισμός φίλτρων», το φίλτρο αφαιρείται εύκολα και καθαρίζεται γρήγορα λόγω της λείας επιφάνειάς του. Το χνούδι δεν έρχεται σε επαφή με τα ρούχα σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Στεγνωτήρια 6

Ενσωματωμένο δοχείο νερού

Το ενσωματωμένο δοχείο νερού διασφαλίζει την απομάκρυνση των υδρατμών χωρίς εσείς να κάνετε το παραμικρό. Μέσω ενός σωλήνα, η συμπύκνωση των υδρατμών διοχετεύεται απευθείας στο νεροχύτη ή στο σιφόνι. Δεν χρειάζεται πλέον να αδειάζετε εσείς το δοχείο νερού!
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Στεγνωτήρια 7

Χαμηλή στάθμη θορύβου

Τα στεγνωτήρια με αντλία θερμού αέρα παράγουν ελάχιστο θόρυβο και κραδασμούς. Το περίβλημα και το κύκλωμα αέρα σας προστατεύουν από ενοχλητικούς θορύβους ώστε να συνεχίζετε ανενόχλητοι τις καθημερινές σας δραστηριότητες.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Στεγνωτήρια 8

EcoFeedback

Με τη λειτουργία EcoFeedback μπορείτε να δείτε, πριν την έναρξη του προγράμματος, την προβλεπόμενη κατανάλωση ρεύματος. Η τιμή διαφέρει ανάλογα με τον όγκο των ρούχων. Επίσης, μπορείτε να δείτε πόσο καθαρό είναι το φίλτρο. Το φίλτρο χωρίς χνούδι σας εξοικονομεί ενέργεια!
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Στεγνωτήρια 9

Περιστροφή κάδου

Η αυτόματη αλλαγή περιστροφής κάδου φροντίζει ώστε τα ρούχα σας να μην τσαλακώνονται και παράλληλα διασφαλίζει το άψογο στέγνωμα. Ο κάδος δεν περιστρέφεται συχνά με αποτέλεσμα τα ρούχα να μην κουβαριάζονται. Έτσι, τα ρούχα στεγνώνουν πιο εύκολα και είναι πιο λεία.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Στεγνωτήρια 10

Αντλία θερμότητας

Τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας έχουν δύο πλεονεκτήματα: υψηλή ενεργειακή απόδοση και φροντίδα για τα πιο ευαίσθητα υφάσματά σας. Τα ρούχα σας στεγνώνουν πολύ οικονομικά και ταυτόχρονα προστατεύονται οι ίνες τους για να διατηρείται η ποιότητά τους.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Στεγνωτήρια 11

Φωτισμός κάδου

Όλα τα στεγνωτήρια της Miele διαθέτουν φωτισμό κάδου. Ορισμένα μοντέλα είναι επίσης εξοπλισμένα με φωτισμό LED που δεν χρειάζεται συντήρηση. Ανοίγετε την πόρτα από το στεγνωτήριο, ο κυψελωτός κάδος φωτίζεται και έτσι ξέρετε ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ κάποιο ρούχο.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Στεγνωτήρια 12

Εναλλάκτης θερμότητας

Ο εναλλάκτης θερμότητας στα στεγνωτήρια με αντλία θερμού αέρα δεν χρειάζεται συντήρηση! Προστατεύεται από ένα ειδικό σύστημα φιλτραρίσματος και δεν απαιτεί καθαρισμό. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος στη συσκευή σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Στεγνωτήρια 13

FragranceDos

Τα στεγνωτήρια Miele αφήνουν τα ρούχα σας λεία, απαλά και με αίσθηση φρεσκάδας. Διαθέτουμε 5 διαφορετικά φιαλίδια αρωμάτων, παρασκευασμένα στη Νότια Γαλλία ειδικά για την εταιρεία μας, για να διαλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει και τα ρούχα σας, μετά το στέγνωμα, να έχουν άρωμα που διαρκεί.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Στεγνωτήρια 14

Εμαγιέ πρόσοψη

Τα στεγνωτήρια Miele διακρίνονται και από υψηλή αισθητική. Η εμαγιέ πρόσοψη τα προστατεύει από γρατζουνιές, διάβρωση και οξέα ενώ καθαρίζονται πολύ εύκολα. Εμαγιέ πρόσοψη διαθέτουν και τα πλυντήρια και πλυντοστεγνωτήρια Miele.
icon arrow right red Περισσότερα