ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 120 ΧΡΟΝΙΑ,
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Ακόμη και η απόλυτη απόδοση δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την μακροχρόνια αξιοπιστία. Γι 'αυτό συνδυάζουμε τη συνεχή καινοτομία με την δεξιοτεχνία στην κατασκευή - τη σχολαστική αφοσίωση στη λεπτομέρεια που διασφαλίζει ότι οι συσκευές μας είναι κατασκευασμένες για να διαρκούν στον χρόνο.
Για εμάς, κάθε καινοτομία είναι κάτι περισσότερο από ένας λόγος να γιορτάσουμε. Είναι μία πρόκληση για να δημιουργήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Γι αυτό, κατασκευάζουμε τα δικά μας ανταλλακτικά, σφυρηλατούμε το δικό μας σίδερο. Κατασκευάζουμε ακόμα και τα μηχανήματα, που κατασκευάζουν τις συσκευές μας. Γιατί η διαρκής προσπάθεια είναι στο DNA μας. Το ονομάζουμε: Πάντα Καλύτερα.

AΠΟ ΤΟ 1899, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

10.000 ΩΡΕΣ ΔΟΚΙΜΩΝ* - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Εκεί που οι άλλοι είναι ευχαριστημένοι μετά από μερικές δοκιμές, εμείς πάμε πιο μακριά. Κάποιοι κινητήρες αυτοκινήτων χρειάζονται 3.000 ώρες δοκιμών -  εμείς αποδεικνύουμε την απόδοσή μας έως και 10.000 ώρες*. Στην πραγματικότητα, 30% του χρόνου παραγωγής αφορά τις δοκιμές. Διασφαλίζοντας το τέλειο αποτέλεσμα, χρόνο με τον χρόνο.
Φανταστείτε, αντί να χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές μέσα στα χρόνια, να χρησιμοποιείτε μόνο μία. Μία συσκευή που η απόδοσή της θα σας εντυπωσιάζει για χρόνια: που θα χρησιμοποιεί λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια, λιγότερο απορρυπαντικό. Για να καταναλώνετε λιγότερο με μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο.

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ