Ψυγεία | Ψυγειοκαταψύκτες | Ψυγείο Miele Κύπρος Λευκωσία

 

Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 1

PerfectFresh

Τα τρόφιμά σας αποθηκεύονται στη ζώνη PerfectFresh για να διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση, την ποιότητα και τα θρεπτικά συστατικά τους. Ο θάλαμος αυτός τα διατηρεί φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ’ ό,τι ένας συμβατικός θάλαμος συντήρησης.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Ψυγεία|Συσκευές ψύξης2

DynaCool (δυναμική ψύξη)

Τα ψυγεία Miele διαθέτουν το κατάλληλο περιβάλλον για τη συντήρηση των τροφίμων και των κρασιών. Παράλληλα με την ιδανική θερμοκρασία, η υγρασία του αέρα διασφαλίζει την ποιότητα τους με την ομοιόμορφη κυκλοφορία του αέρα και κατανέμοντας σωστά τη θερμοκρασία και την υγρασία του αέρα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Ψυγεία|Συσκευές ψύξης3

MasterCool – MasterFresh

Τα συρτάρια ελεγχόμενης υγρασίας MasterCool αποθηκεύουν τα τρόφιμά σας σε προσαρμοσμένα μικροκλίματα όπου η θερμοκρασία αγγίζει τους 0°C και η υγρασία προσαρμόζεται αυτόματα για κάθε τύπο τροφίμων ξεχωριστά. Το αποτέλεσμα; Τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα για περισσότερο καιρό.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 4

NoFrost

Με το σύστημα NoFrost δεν χρειάζεται να γίνει απόψυξη του ψυγείου σας. Το σύστημα αυτό κατανέμει τον ψυχρό αέρα ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να μη δημιουργείται πάγος στο εσωτερικό του θαλάμου. Έτσι, τα συρτάρια ανοίγουν πιο εύκολα και τα τρόφιμα καταψύχονται πιο εύκολα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 5

Mylce

Με τη λειτουργία Mylce έχετε φρέσκα παγάκια έτοιμα ανά πάσα στιγμή με το αυτόματο IceMaker. Με το ενσωματωμένο δοχείο νερού, που δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο σε μόνιμη παροχή νερού, παράγονται έως και 100 παγάκια την ημέρα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 6

Εσωτερικός χώρος XL

Τα ψυγεία Miele διαθέτουν μεγάλο εσωτερικό χώρο για τη φύλαξη των τροφίμων σας. Το τμήμα συντήρησης επιτρέπει τη φύλαξη μεγάλων σκευών, π.χ. ταψιών. Επίσης ο εσωτερικός θάλαμος δίνει μεγαλύτερο χώρο στο τμήμα κατάψυξης και στη ζώνη PerfectFresh.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 7

Click2open

Οι ανεξάρτητες συσκευές ψύξης της Miele με το σύστημα Click2open ανοίγουν εύκολα επιτρέποντας να αντισταθμίζεται ο κενός αέρας του ψυγείου κι έτσι να ανοίγει πιο εύκολα η συσκευή. Το σύστημα αυτό κρύβεται διακριτικά στο τοίχωμα της πόρτας συμβάλλοντας στην αισθητική των συσκευών.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 8

VarioRoom

Χάρη στο σχεδιασμό μεταβλητού χώρου VarioRoom μπορείτε εσείς να προσαρμόσετε τον χώρο του τμήματος κατάψυξης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα συρτάρια και τα ράφια αφαιρούνται με ευκολία για να μπορείτε να φυλάξετε μεγάλα κατεψυγμένα είδη.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 9

Φωτισμός κατάψυξης

Τα φωτεινά LED στην επάνω πόρτα του ψυγείου σας δίνουν καλύτερη οπτική των τροφίμων σας είτε τα συρτάρια σας είναι κλειστά είτε ανοιχτά. Επιπλέον, το ψυγείο σας καταναλώνει λιγότερη ενέργεια επειδή δεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο για αναζήτηση των τροφίμων σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 10

SommelierSet

Με το αποκλειστικό SommerlierSet της Miele σερβίρετε τα κρασιά σας σαν επαγγελματίες. Πλήρως εξοπλισμένο με ό,τι χρειάζεται ένας γευσιγνώστης, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε σαμπάνια και λευκό κρασί σε παγωμένα ποτήρια. Τα κρασιά σας διατηρούνται αναλλοίωτα ακόμη και μετά το άνοιγμα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 11

Ζώνες θερμοκρασίας

Οι συντηρητές κρασιών Miele διαθέτουν έως τρεις ζώνες θερμοκρασίας που ρυθμίζονται ανεξάρτητα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτόχρονη αποθήκευση τριών διαφορετικών τύπων κρασιού κρατώντας τις ιδανικές συνθήκες συντήρησης για τον κάθε τύπο κρασιού.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 12

NoteBoard

Η κάθε βάση για τη στήριξη μπουκαλιών διαθέτει μια ετικέτα επάνω στην οποία μπορείτε να γράψετε με κιμωλία τις διάφορες πληροφορίες για το κρασί π.χ. την προέλευση ή την ποικιλία σταφυλιού. Τα NoteBoard είναι μαγνητικά και αφαιρούνται εύκολα για να γράψετε και να σβήσετε όποτε το επιθυμείτε.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 13

Αποθήκευση με χαμηλούς κραδασμούς

Τα κρασιά σας παραμένουν ασφαλή χάρη στο ειδικά αναπτυγμένο σύστημα αποθήκευσης κρασιών με χαμηλούς κραδασμούς. Ο συμπιεστής, που πλέον λειτουργεί αθόρυβα, είναι αποσυνδεδεμένος από τη μονάδα πλαισίου επιτρέποντας την ασφαλή φύλαξη των μπουκαλιών.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Ψυγεία|Συσκευές ψύξης 14

Φίλτρο Active AirClean

Χάρη στο φίλτρο Active AirClean, τα τρόφιμά σας αποθηκεύονται σε ψυχρό, άοσμο περιβάλλον. Το φίλτρο τοποθετείται με μια απλή κίνηση και είναι εύκολο στη χρήση. Ο συνδυασμός ενεργού άνθρακα και χιτοζάνης, ενός φυσικού προϊόντος εξαφανίζει κάθε οσμή στο χώρο συντήρησης.
icon arrow right red Περισσότερα