Προϊόντα Καθαρισμού Miele Κύπρος Λευκωσία

 

Προϊόντα καθαρισμού 1

Τέλειο αποτέλεσμα

Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση των απορρυπαντικών πλυντηρίου της Miele διασφαλίζει την άψογη ποιότητα για τα ρούχα σας σε συνδυασμό με τις ποιοτικές συσκευές μας. Το αποτέλεσμα είναι η τέλεια φροντίδα των ρούχων σας σε κάθε πλύση.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Προϊόντα καθαρισμού2

Σύνθεση προστασίας χρωμάτων UltraColor

Η σύνθεση UltraColor της Miele διασφαλίζει ότι τα αγαπημένα σας χρωματιστά και μαύρα ρούχα θα διατηρήσουν το χρώμα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα ρούχα σας πλένονται και παραμένουν εξίσου λαμπερά με τα χρώματα να διατηρούνται αναλλοίωτα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Προϊόντα καθαρισμού3

Απορρυπαντικό για ρούχα outdoor

Τα ρούχα για εξωτερικό χώρο πλένονται κατάλληλα με το ειδικό απορρυπαντικό για να διασφαλιστεί η ποιότητά τους. Η λανολίνη που περιέχεται στο απορρυπαντικό απολυμαίνει τις μεμβράνες των ρούχων και τις διατηρεί εύκαμπτες και ελαστικές.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Προϊόντα καθαρισμού 4

Προϊόντα καθαρισμού Miele

Τα προϊόντα καθαρισμού της Miele σχεδιάζονται αποκλειστικά για τις υψηλών προδιαγραφών συσκευές Miele για να επιτυγχάνονται τα καλύτερα αποτελέσματα και να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα που διέπει την εταιρεία μας. Κάθε λεκές εξαφανίζεται και η συσκευή λειτουργεί ακόμη πιο αποδοτικά.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Προϊόντα καθαρισμού 5

Απορρυπαντικά Miele

Με την ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση Miele CareCollection επιτυγχάνεται το άψογο αποτέλεσμα πλύσης και εκμεταλλεύεστε με τον καλύτερο τρόπο την απόδοση του πλυντηρίου πιάτων σας. Η ειδική σύνθεση των απορρυπαντικών Miele λειτουργεί συνδυαστικά με τις ποιοτικές συσκευές μας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Προϊόντα καθαρισμού 6

Απαλή φροντίδα ποτηριών

Τα ποτήρια σας διατηρούνται άψογα και λαμπερά με τον συνδυασμό των έξυπνων χαρακτηριστικών της συσκευής και των απορρυπαντικών μας. Η Miele φροντίζει και τα πιο ευαίσθητα ποτήρια σας με την καινοτομία σύνθεσης των απορρυπαντικών της.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Προϊόντα καθαρισμού 7

Σύνθεση φροντίδας WoolCare

Η ειδική σύνθεση φροντίδας WoolCare φροντίζει επιμελώς τα ευαίσθητα ρούχα σας χάρη στην πρωτεΐνη σιταριού. Οι δομές των ινών των ρούχων σας διατηρούνται αναλλοίωτες στο χρόνο ακόμη και μετά από αρκετές πλύσεις. Μη διστάσετε να βάλετε στο πλυντήριο ακόμη και το πιο ευαίσθητο ρούχο σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Προϊόντα καθαρισμού 8

Μαλακτικό ρούχων

Στην μεγάλη γκάμα απορρυπαντικών της Miele, θα βρείτε και το μαλακτικό ρούχων της εταιρείας μας. Τοποθετήστε το στο πλυντήριο ρούχων και απολαύστε τη φρεσκάδα, το άρωμα και την καθαριότητα των ρούχων σας ακόμη και μετά από πολλές πλύσεις.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Προϊόντα καθαρισμού 9

UltraPhase 1 και 2

Τα απορρυπαντικά Miele δύο φάσεων, όταν τοποθετούνται μαζί, εγγυώνται την άριστη πλύση των ρούχων, την αφαίρεση λεκέδων, τη λεύκανση και τη σύνθεση ενάντια στο γάριασμα. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά επιβεβαιώθηκαν από το Ινστιτούτο Hohenstein.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Προϊόντα καθαρισμού 10

Ρούχα απαλά και χνουδωτά

Τα απορρυπαντικά της Miele που ταιριάζουν απόλυτα στις συσκευές της περιλαμβάνουν και το μαλακτικό που κάνει τα ρούχα σας να είναι απαλά και χνουδωτά. Απολαύστε την καθαριότητα που σας προσφέρει το μαλακτικό της Miele και την ποιότητα που διαρκεί στο χρόνο.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Προϊόντα καθαρισμού 11

Απορρυπαντικό για πουπουλένια

Η ειδική σύνθεση του απορρυπαντικού για μπουφάν ή παπλώματα από πούπουλο φροντίζει ώστε να διατηρούν την ελαστικότητά τους, να μην σβολιάζουν και να παραμένουν απαλά. Προμηθευτείτε το για να δείτε άμεσα το άψογο αποτέλεσμά.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Προϊόντα καθαρισμού 12

Ισχυρή σύνθεση UltraWhite

Μην ανησυχείτε πλέον για τα λευκά σας ρούχα. Η ισχυρή σύνθεση UltraWhite τα προστατεύει από το γάριασμα χάρη στο ενεργό οξυγόνο και διασφαλίζει ότι θα διατηρήσουν τη λαμπρότητά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για λαμπερά, άσπρα ρούχα, εμπιστευθείτε τη Miele.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Προϊόντα καθαρισμού 13

Υγρό αδιαβροχοποίησης

Προστατεύστε τα αθλητικά και αδιάβροχα ρούχα σας με το ειδικό υγρό αδιαβροχοποίησης που επιτρέπει στα ρούχα σας να αναπνέουν, διατηρεί τις ίνες τους και προστατεύει το υλικό τους ώστε να παραμένει ελαστικό και λειτουργικό. Χρησιμοποιήστε το και διαπιστώστε τη διαφορά σε μία μόνο πλύση.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Προϊόντα καθαρισμού 14

Προστασία ινών WoolCare

Στα πλυντήρια Miele τοποθετήστε ακόμη και τα πιο ευαίσθητα ή μάλλινα ρούχα σας. Χάρη στην ειδική σύνθεση WoolCare, οι ίνες των ρούχων προστατεύονται αποτελεσματικά, τα συστατικά των ρούχων δεν δημιουργούν κόμπους και προστατεύονται τα χρώματα.
icon arrow right red Περισσότερα