Πλυντήρια ρούχων | Πλυντήριο Ρούχων Miele Κύπρος Λευκωσία

 

Πλυντήρια Ρούχων 1

Κυψελωτός κάδος

Ο ειδικός σχεδιασμός του κυψελωτού κάδου προστατεύει τις ίνες των ρούχων σας με τη δημιουργία ενός λεπτού στρώματος νερού μεταξύ του κάδου και των ρούχων. Τα ρούχα γλιστράνε εύκολα, διευκολύνεται η πλύση και διατηρείται η ποιότητα των υφασμάτων.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια Ρούχων2

QuickPowerWash

Η Miele δίνει τη λύση στο γρήγορο ρυθμό της ζωής προσφέροντας σας ένα πρόγραμμα πλύσης ρούχων που ολοκληρώνεται σε λιγότερη από 1 ώρα. Με το QuickPowerWash τα ρούχα πλένονται γρήγορα και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια Ρούχων3

Κινητήρας ProfiEco

Ο κινητήρας ProfiEco, οικονομικός και αθόρυβος, ενδείκνυται για αποδοτική πλύση, καταναλώνει λιγότερο ρεύμα και δεν χρειάζεται συντήρηση. Βάλτε το πλυντήριο σε λειτουργία και κατά τις νυχτερινές ώρες χωρίς να διαταράσσεται ο ύπνος σας. Επιλέξτε κινητήρα Miele για ποιότητα και διάρκεια.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια Ρούχων 4

Αυτόματη αναγνώριση φορτίου

Τα πλυντήρια ρούχων της Miele αναγνωρίζουν αυτόματα το φορτίο ρούχων που βάζετε σ’ αυτά και χρησιμοποιούν μόνο την ποσότητα νερού και ρεύματος που απαιτείται για την πλύση και τον ξέβγαλμα. Απλώς τοποθετήστε τα ρούχα στο εσωτερικό του κάδου και τα πλυντήρια Miele θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια Ρούχων 5

Επιλογή αφαίρεσης λεκέδων

Η Miele φροντίζει για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των λεκέδων στα ρούχα σας. Τα πλυντήριά μας έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν έως 23 είδη λεκέδων. Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα και δείτε έως τρεις τύπους λεκέδων να εξαφανίζονται ταυτόχρονα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια Ρούχων 6

SingleWash

Η ολοκληρωμένη λύση της Miele για μεμονωμένα ρούχα. Πλύνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια γρήγορα και με ρυθμισμένη κατανάλωση νερού και ρεύματος. Το πρόγραμμα αυτό προσαρμόζεται για φορτία έως 1 kg. Η πλύση ενός μόνο ρούχου γίνεται πλέον οικολογική!
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια Ρούχων 7

Προστασία από διαρροές

Η Miele προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από διαρροές που προκλήθηκαν λόγω βλάβης στα προϊόντα Miele. Αναλαμβάνουμε το κόστος επισκευών για τυχόν βλάβες. Η εγγύηση ασφάλειας ισχύει σύμφωνα με τους όρους και τους προϋποθέσεις προστασίας για 20 χρόνια.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια Ρούχων 8

Έναρξη και αντίστροφη μέτρηση

Επιλέγετε εσείς πότε θέλετε να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα πλύσης για να ταιριάζει με το πρόγραμμά σας. Στην οθόνη εμφανίζεται επίσης χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για καλύτερο προγραμματισμό του χρόνου σας. Η επιλογή αυτή είναι ιδανική για την έναρξη πλύσης εντός των ωρών του νυχτερινού τιμολογίου.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια Ρούχων 9

Φωτισμός κάδου

Οι ειδικά σχεδιασμένες λυχνίες LED φωτίζουν τον κάδο του πλυντηρίου σας φροντίζοντας να μην ξεχάσετε ποτέ κανένα ρούχο κατά το άδειασμα. Οι λυχνίες της Miele δεν απαιτούν συντήρηση και σας προσφέρουν μόνο ευκολία κατά τη χρήση του πλυντηρίου.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια Ρούχων 10

Εμαγιέ πρόσοψη

Η Miele κατασκευάζει τα πλυντήρια και στεγνωτήριά της με εμαγιέ πρόσοψη για υψηλή ανθεκτικότητα σε γρατζουνιές, διάβρωση και οξέα. Οι συσκευές καθαρίζονται εύκολα και διατηρούν την λάμψη τους. Τα πλυντήρια Miele συνδυάζουν και άψογο αποτέλεσμα στα ρούχα και υψηλή αισθητική.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια Ρούχων 11

Αυτόματο plus

Μην διστάζετε να πλύνετε διάφορα είδη υφασμάτων σε μία πλύση. Με το αυτόματο πρόγραμμα plus, τοποθετήστε βαμβακερά και άλλα υφάσματα μαζί για εύκολη πλύση. Τα πλυντήρια Miele διασφαλίζουν την ασφαλή πλύση όλων των ρούχων σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια Ρούχων 12

CapDosing

Οι εύκολες στη χρήση δοσομετρικές κάψουλες της Miele απομακρύνουν ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε στη θήκη για το μαλακτικό και να επιλέξετε μία από τις 6 επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες των ρούχων σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια Ρούχων 13

MultiLingua

Στη Miele ξεπερνάμε τα γλωσσικά εμπόδια προσφέροντάς σας ολοκληρωμένη εμπειρία πλύσης. Οι συσκευές μας «μιλούν» πολλές γλώσσες. Επιλέξτε τη δική σας σύμφωνα με την σημαία που θα δείτε στο μενού δίπλα από κάθε γλώσσα. Εμπιστευθείτε τα πλυντήρια Miele.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια Ρούχων 14

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Τα προϊόντα Miele αντέχουν στο χρόνο και στην εκτεταμένη χρήση. Οι πολυάριθμες δοκιμές στα προϊόντα μας έχουν διασφαλίσει την ποιότητά τους, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και την αντοχή τους στο χρόνο. Το μόνο που μένει είναι να το διαπιστώσετε και εσείς.
icon arrow right red Περισσότερα