Πλυντήρια πιάτων | Πλυντήρια πιάτων Miele Κύπρος Λευκωσία

 

Πλυντήρια πιάτων 1

Υψηλή ενεργειακή απόδοση

Πλυντήρια πιάτων με οικολογική συνείδηση, ενεργειακής κλάσης Α+++. Συνδυάζουν πλύσιμο και στέγνωμα, εξοικονομώντας ενέργεια και προσφέροντας άριστο αποτέλεσμα για τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνά σας με την κατανάλωση του ελάχιστου δυνατού όγκου νερού.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια πιάτων2

Ταμιευτήρας θερμότητας

Με τον ταμιευτήρα θερμότητας EcoTech διασφαλίζεται ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ρεύματος της τάξεως του 20% σε συνδυασμό με την άριστη πλύση. Η σήμανση ενεργειακής κλάσης σας δείχνει τις πληροφορίες σχετικά με τη χαμηλή κατανάλωση νερού και ενέργειας των πλυντηρίων πιάτων Miele.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια πιάτων3

Πλυντήρια πιάτων ProfiLine

Στην εταιρεία μας, ο χρόνος ισοδυναμεί με εξοικονόμηση χρημάτων για εσάς. Με τη νέα σειρά πλυντηρίων ProfiLine μειώνεται ο χρόνος πλύσης και τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνά σας καθαρίζονται αποτελεσματικά. Επιλέξτε τα μεγάλα μοντέλα ProfiLine για να καθαρίσετε έως και 14 κλασικά σερβίτσια.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια πιάτων 4

BrilliantLight

Τα 4 ισχυρά φώτα LED φωτίζουν το εσωτερικό του πλυντηρίου για μέγιστη αποτελεσματικότητα κατά το άδειασμα, καλύτερη ορατότητα εντός της συσκευής και καλύτερη λειτουργία των κανίστρων. Τα φώτα ανάβουν με το άνοιγμα της πόρτας του πλυντηρίου.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια πιάτων 5

Πλυντήρια πιάτων με φρέσκο νερό

Τα πλυντήριά μας χρησιμοποιούν μόνο καθαρό νερό. Σε συγκεκριμένα προγράμματα, τα πλυντήρια λειτουργούν ξοδεύοντας ελάχιστη ενέργεια. Στο πρόγραμμα πλυσίματος με αισθητήρες καταναλώνονται μόλις 6,5 λίτρα νερού*. Η Miele φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια πιάτων 6

ComfortClose

Η πόρτα των πλυντηρίων ανοίγει εύκολα καθιστώντας το προϊόν εργονομικό, δίνοντάς σας ευκολία κινήσεων κατά την τοποθέτηση των σκευών και μαχαιροπίρουνων στο εσωτερικό του πλυντηρίου. Όταν η πόρτα ανοίγει, παραμένει στη θέση που την αφήσατε.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια πιάτων 7

Πατενταρισμένο 3D κάνιστρο

Το ειδικό κάνιστρο για μαχαιροπίρουνα βοηθά στο εύκολο καθάρισμά τους, στην τοποθέτηση μεγαλύτερων μαχαιριών και περισσότερων μαχαιροπίρουνων όταν το κεντρικό τμήμα χαμηλώνει. Το κάνιστρο προσαρμόζεται ανάλογα και για την τοποθέτηση κολωνάτων ποτηριών για εύκολο καθάρισμα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια πιάτων 8

QuickPowerWash

Ο χρόνος αναμονής για τα μέτρια λερωμένα σκεύη μειώνεται στα 58 μόλις λεπτά. Σε λιγότερο από μία ώρα τα σκεύη και τα μαχαιροπίρουνά σας είναι έτοιμα για χρήση. Οι ειδικά σχεδιασμένες ταμπλέτες φροντίζουν για το τέλειο καθάρισμα και στέγνωμα των σκευών σας ήδη από την αρχή της πλύσης.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια πιάτων 9

Μισό φορτίο

Η Miele σας εξοικονομεί χρόνο δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βάλετε το πλυντήριο σας σε λειτουργία με μισό μόνο φορτίο. Χάρη στην ενσωματωμένη ειδική τεχνολογία αναγνώρισης φορτίου, προσαρμόζεται η κατανάλωση νερού και ενέργειας για αποτελεσματική και αποδοτικότερη πλύση.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια πιάτων 10

Perfect GlassCare

Διατηρήστε τα γυάλινα ποτήρια σας λαμπερά και αψεγάδιαστα με το Perfect GlassCare. Το πρόγραμμα αυτό ρυθμίζει το νερό ώστε να είναι μαλακό και να διασφαλίζει την φροντίδα και γυαλάδα των ποτηριών διατηρώντας τα αψεγάδιαστα και χωρίς ρωγμές.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια πιάτων 11

Knock2open

Γνωρίζατε ότι μία πόρτα πλυντηρίου μπορεί να ανοίξει με μόλις δύο ελαφρά χτυπήματα; Με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, χωρίς χειρολαβές τα πλυντήρια Miele ανοίγουν εύκολα και γρήγορα με δύο απαλά χτυπήματα. Η Miele φροντίζει για την αισθητική στην κουζίνα σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια πιάτων 12

Πατενταρισμένο στέγνωμα

Με τη χρήση της τεχνολογίας AutoOpen, η πόρτα του πλυντηρίου ανοίγει αυτόματα όταν τα πιάτα έχουν πλυθεί και στεγνώσει τέλεια. Τα πλυντήρια Miele σας ενημερώνουν για το τέλος της πλύσης με το άνοιγμα της πόρτας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Πλυντήρια πιάτων 13

SmartStart

Οι συσκευές Miele με τη λειτουργία SmartSmart ξεκινούν τη λειτουργία τους όταν η κατανάλωση ρεύματος είναι στο χαμηλότερο επίπεδο. Μ’ αυτόν τον τρόπο έχετε οικονομικότερο λογαριασμό ρεύματος και οι συσκευές σας λειτουργούν προς όφελός σας!
icon arrow right red Περισσότερα

 

Πλυντήρια πιάτων 14

TimeControl

Οι 4 ενσωματωμένες λάμπες LED σας βοηθούν να παρακολουθήσετε την πρόοδο του προγράμματος στο πλυντήριο πιάτων σας. Οι ενδείξεις σας ενημερώνουν για την πορεία του κύκλου μία ώρα πριν τελειώσει το πρόγραμμα και η πόρτα ανοίγει αυτόματα με το τέλος του κύκλου.
icon arrow right red Περισσότερα