Καινοτομία πέρα από κάθε φαντασία με την Generation 7000

Η πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων εντοιχισμού !


Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει όριο στον βαθμό βελτίωσης . Και από τότε που ιδρύθηκε η Miele το 1899, το αποδείξαμε ξανά και ξανά με την πρωτοποριακή τεχνολογία, την έμμονη μας στην μηχανική και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Τώρα με τη νέα Γενιά προϊόντων εντοιχισμού 7000 θέτουμε νέο σημείο αναφοράς.


DESIGN PURELINE 

miele design pureline

Σύγχρονη εμφάνιση με έμφαση στις οριζόντιες γραμμές, λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα και μαύρο γυαλί συνθέτουν ένα απαράμιλλα μοντέρνο διακριτικό look.

DESIGN ARTLINE

miele design artline

Με την μινιμαλιστική προσέγγισή αποτελεί την μοναδική λύση στα έπιπλα κουζίνας χωρίς λαβές, διαθέσιμη σε Graphite Gray και Obsidian Black.

20000150334

GRAPHITE GREY

20000150335

OBSIDIAN BLACK

Βραβευμένος Σχεδιασμός !!

reddot design award

*απονεμήθηκε για τις ακόλουθες γραμμές σχεδιασμού

ArtLine
VitroLine

miele gen 7000 if design award

** απονεμήθηκε για τις ακόλουθες γραμμές σχεδιασμού

ArtLine
VitroLine
ContourLine

miele gen 7000 ovens

TASTECONTROL

Το υπερβολικό ψήσιμο και η αλλοίωση γεύσης είναι ένα πράγμα του παρελθόντος. Στο τέλος του κύκλου μαγειρέματος, η πόρτα ανοίγει αυτόματα, ψύχοντας γρήγορα τον φούρνο για την αποφυγή δυσάρεστων αποτελεσμάτων θερμοκρασία συντήρησης μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε το φαγητό να παραμείνει ζεστό.

 

miele dual steam

DUALSTEAM

Παρουσιάζοντας τον πιο ισχυρό φούρνο ατμού μέχρι σήμερα. Το DualSteam συντηρεί τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά και διατηρεί εξαιρετικά ομοιόμορφη θερμοκρασία και υγρασία σε όλο το φούρνο. Είναι τόσο ομοιόμορφη, στην πραγματικότητα που οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν ακόμα και σε βαθμίδες ενός βαθμού με άψογα αποτελέσματα μαγειρέματος.

miele gen 7000 induction hobs

Full-Surface Ενιαία επαγωγική επιφάνεια

Όπου και αν κινείται ένα σκεύος στην επαγωγική εστία πλήρους επιφάνειας, διατηρείται η ρύθμιση της θερμότητας. Αυτό σημαίνει πολύ περισσότερη ελευθερία και ευελιξία κατά το μαγείρεμα ενός γεύματος με πολλαπλά σκεύη.