Μηχανές καφέ | Μηχανή καφέ Miele Κύπρος Λευκωσία

 

Καφετιέρες 1

Σύστημα γάλακτος EasyClick

Η λειτουργία EasyClick σας επιτρέπει να τοποθετήσετε εύκολα το σύστημα γάλακτος στη θέση του ή να το αφαιρέσετε. Επιπλέον, οι καφετιέρες Generation 6000 με τον μοναδικό σχεδιασμό τους διαθέτουν φιάλη γάλακτος κατασκευασμένη από γυαλί για καλύτερο έλεγχο.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Καφετιέρες 2

Εύκολος καθαρισμός

Οι καφετιέρες Miele καθαρίζονται αυτόματα μετά από κάθε παρασκευή ροφήματος με γάλα. Το ειδικό πρόγραμμα αφαλάτωσης στα μοντέλα CM7 διασφαλίζει την αντοχή τους. Επιπλέον, τα εξαρτήματα των μηχανών μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων χάρη στο σύστημα ComfortClean.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Καφετιέρες 3

Αρμονία στην εμπειρία του καφέ

Οι καφετιέρες Miele συνδυάζουν την αρμονία σε όλες τις κινήσεις τους για να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία καφέ. Οι κόκκοι αλέθονται απαλά και η τεχνολογία εκχύλισης διασφαλίζει την ποιότητα και διάχυση της γεύσης του καφέ στο ποτήρι σας
icon arrow right red Περισσότερα

 

Καφετιέρες 4

ComfortDoor

Οι καφετιέρες Miele, με το πατενταρισμένο σύστημα πόρτας, σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο δοχείο νερού, το δίσκο περισυλλογής και το δίσκο απορριμμάτων της καφετιέρας για πλήρη έλεγχο της συσκευής.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Καφετιέρες 5

Αυτόματη λειτουργία πλύσης

Στη Miele συνδυάζουμε την ευκολία με την υγιεινή. Με τα προγράμματα καθαρισμού και τη λειτουργία αυτόματου ξεβγάλγματος επιτυγχάνεται άριστος καθαρισμός για τη συσκευή σας διασφαλίζοντας το χρόνο ζωής της και προσφέροντάς σας ποιότητα και υγιεινή για την καλύτερη απόλαυση του καφέ σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Καφετιέρες 6

Σύστημα υποδοχής για κάψουλες

Το σύστημα υποδοχής καψουλών της Miele σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε έως 5 τύπους Nespresso. Αφαιρείται και αναπληρώνεται εύκολα και χωρά σε 5 στήλες μέχρι και 20 κάψουλες. Οι στήλες αντιστοιχούν σε τύπους καφέ Nespresso και μπορούν να ρυθμιστούν μέσα από την οθόνη.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Καφετιέρες 7

Cappuccinatore

Το σύστημα cappuccinatore προετοιμάζει για εσάς το ζεστό γάλα ή το αφρόγαλα σε ελάχιστο χρόνο και το προσθέτει απευθείας στο φλυτζάνι ή το ποτήρι σας. Απολαύστε τον cappuccino σας σε λίγα μόλις λεπτά. Το σύστημα καθαρίζεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Καφετιέρες 8

BrilliantLight

Η υψηλή αισθητική των μηχανών καφέ συνοδεύεται και από το φως BrilliantLight που φωτίζει κάθε φλιτζάνι και αναδεικνύει τη λεπτομέρεια κατά τη διαδικασία παρασκευής του καφέ σας. Τώρα το λευκό φλυτζάνι γίνεται ακόμη πιο φωτεινό.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Καφετιέρες 9

Χρονοδιακόπτης

Απολαύστε τον καφέ σας τη στιγμή που εσείς θέλετε. Ο χρόνος έναρξης και λήξης προγραμματίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Απολαύστε τον καφέ σας το πρωί, προγραμματίστε το επόμενο φλυτζάνι για το απόγευμα και το βράδυ η μηχανή απενεργοποιείται αυτόματα για εξοικονόμηση ενέργειας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Καφετιέρες 10

Διπλή δόση καφέ

Διπλασιάστε την απόλαυση του καφέ. Με το άγγιγμα ενός πλήκτρου έχετε διπλάσια ποσότητα καφέ για τον espresso ή τον καφέ σας. Χρησιμοποιείστε μεγάλη κούπα ή σερβίρετε τους καλεσμένους σας πιο γρήγορα. Οι καφετιέρες Miele βελτιώνουν την εμπειρία σας στην παρασκευή καφέ.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Καφετιέρες 11

Προφίλ χρήστη

Τα αγαπημένα σας ροφήματα αποθηκεύονται στο ατομικό προφίλ σας για μια εξατομικευμένη εμπειρία καφέ. Η θερμοκρασία και η ποσότητα του νερού, του αλεσμένου καφέ ή του γάλακτος αποτελούν το προσωπικό σας προφίλ. Υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης έως και 10 προφίλ χρηστών.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Καφετιέρες 12

Λειτουργία Eco

Η προαιρετική λειτουργία Eco στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Η καφετιέρα θερμαίνεται λίγο πριν σερβίρετε το πρώτο ρόφημα. Μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία από το μενού των βασικών ρυθμίσεων.  
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Καφετιέρες 13

Λειτουργία κανάτας καφέ

Όταν έχετε επισκέπτες η Miele σας δίνει τη δυνατότητα με την καφετιέρα σας να ετοιμάσετε έως 8 φλυτζάνια καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο καφές σας θα είναι έτοιμος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα καθώς η κανάτα καφέ είναι τοποθετημένη κάτω από το σύστημα εκροής.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Καφετιέρες 14

Αφαιρούμενη μονάδα εκχύλισης

Η αφαιρούμενη μονάδα εκχύλισης στις καφετιέρες Miele διασφαλίζει όχι μόνο τον εύκολο καθαρισμό της μετά από κάθε χρήση αλλά και την ποιότητα του καφέ σας σε βάθος χρόνου. Η μονάδα εκχύλισης αποτελεί τον πυρήνα της καφετιέρας και διασφαλίζει την υγιεινή στη μονάδα βρασμού.
icon arrow right red Περισσότερα