Ηλεκτρικές σκούπες| Κορυφαία χαρακτηριστικά Miele

 

Ηλεκτρικές σκούπες 1

Πρακτικό σύστημα κλειδώματος

Το πέλμα της ηλεκτρικής σκούπας ασφαλίζεται με το σωλήνα και τη λαβή όταν ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο «κλικ». Μπορείτε να ξεκινήσετε να καθαρίζετε και στη συνέχεια, μπορείτε να το αποσυνδέσετε εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Ηλεκτρικές σκούπες2

Τύλιγμα καλωδίου

Μπορείτε να τυλίξετε το καλώδιο στις ηλεκτρικές σκούπες Miele με το πάτημα ενός κουμπιού με το πόδι σας, χωρίς να χρειαστεί να σκύψετε. Οι σκούπες, έτσι, είναι περισσότερο εργονομικές και σας βοηθούν να τυλίγετε άνετα και με ευκολία το καλώδιο για να γίνει το καθάρισμα μια ευχάριστη διαδικασία.

 

 
Ηλεκτρικές σκούπες3

Ποικιλία εξαρτημάτων

Οι σκούπες Miele διαθέτουν πλήρες σύστημα εξαρτημάτων για ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού. Με μία μόνο σκούπα καθαρίζετε τα έπιπλα, τις δύσκολες γωνίες και το πάτωμα. Τα εξαρτήματα αποθηκεύονται στη σκούπα για να μην σκονίζονται και μπορείτε να τα πάρετε εύκολα όποτε τα χρειαστείτε.

 

Ηλεκτρικές σκούπες 4

Μεγάλη ακτίνα κίνησης

Οι ηλεκτρικές σκούπες διαθέτουν ακτίνα κίνησης έως 13 μέτρα με τη βοήθεια του καλωδίου και του τηλεσκοπικού σωλήνα. Πλέον έχετε την ευελιξία να κινηθείτε σε επιφάνεια μεγαλύτερη των 500τ.μ. χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε πρίζες. Εργονομία και ελευθερία κινήσεων σε μία σκούπα!

 

 
Ηλεκτρικές σκούπες 5

Σταθερή θέση-αυτόματη απενεργοποίηση

Οι σκούπες Miele μετακινούνται εύκολα χωρίς να σκύψετε. Τοποθετήστε το πέλμα στο πίσω μέρος της σκούπας, σε σταθερή θέση απ’ όπου μπορείτε να το ξαναπάρετε και η έξυπνη συσκευή θα απενεργοποιήσει αυτόματα τον κινητήρα χωρίς να κάνετε καμία επιπλέον κίνηση.

 

Ηλεκτρικές σκούπες 6

Περιστρεφόμενες ρόδες DynamicDrive

Οι ρόδες που χρησιμοποιούμε στις συσκευές Miele είναι παρόμοιες με την κατασκευή των τροχών ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου: κατασκευασμένες με ελαστικό, οι περιστρεφόμενες ρόδες είναι εξοπλισμένες με αμορτισέρ και αθόρυβες κατά την κίνηση.

 

 
Ηλεκτρικές σκούπες 7

Λαβή Eco Comfort

Η εργονομική λαβή Eco Comfort διαθέτει ενσωματωμένη βούρτσα για ξεσκόνισμα για γρήγορη και ευέλικτη χρήση. Καθαρίστε τις σκονισμένες επιφάνειες χωρίς ανεπιθύμητους πόνους στο χέρι σας χάρη στην ειδική κατασκευή της λαβής.

 

Ηλεκτρικές σκούπες 8

Compact System

Οι εργονομικές σκούπες δαπέδου Miele, χάρη στην ιδιαίτερη κατασκευή τους, φυλάσσονται σε περιορισμένο χώρο χωρίς τα εξαρτήματά τους να εξέχουν. Το εκλεπτυσμένο Compact σύστημά τους αποτελείται από ένα σύστημα παρκαρίσματος και μια λαβή XXL για μεγαλύτερη ευελιξία στη φύλαξη.

 

 
Ηλεκτρικές σκούπες 9

Λεπτομέρειες από χρώμιο

Οι ποδοδιακόπτες, η σύνδεση του σωλήνα αναρρόφησης και η γρίλια αερισμού είναι εξοπλισμένες με φινίρισμα χρωμίου για υψηλή αισθητική και ανθεκτικότητα και προσθέτουν στον κορυφαίο σχεδιασμό του μοντέλου S8 UniQ. Στη Miele καθαρίζετε με στυλ!

 

Ηλεκτρικές σκούπες 10

Σύστημα αθόρυβης λειτουργίας

Το ειδικό σύστημα αθόρυβης λειτουργίας Silence System Plus σας δίνει τη δυνατότητα να σκουπίζετε σχεδόν αθόρυβα χάρη στην ηχομόνωση του κινητήρα και το ειδικό αθόρυβο πέλμα. Συγκεκριμένα, η σκούπα Complete C3 Silence είναι η πιο αθόρυβη σκούπα της Miele.

 

 
Ηλεκτρικές σκούπες 11

Προστασία υπερθέρμανσης

Ο έλεγχος θερμοκρασίας στις σκούπες Miele τις προστατεύει από την υπερθέρμανση. Αν κάποιο μικρό αντικείμενο εμποδίσει τη ροή αέρα, σταματά η λειτουργία του κινητήρα για λόγους ασφαλείας. Όταν η αιτία διακοπής αντιμετωπιστεί, η συσκευή είναι ξανά έτοιμη για χρήση.

 

Ηλεκτρικές σκούπες 12

Προφυλακτήρας

Ο προφυλακτήρας γενικής χρήσης στα μοντέλα Miele S700, S5 και S8 είναι κατασκευασμένος από μαλακό, συνθετικό υλικό για να προστατεύει τα έπιπλά σας και την ίδια τη σκούπα όταν τη χρησιμοποιείτε. Με την ειδική κατασκευή δεν υπάρχει φόβος για ανεπιθύμητες γρατζουνιές.

 

 
Ηλεκτρικές σκούπες 13

Ομαλή εκκίνηση κινητήρα

Η λειτουργία σταδιακής, ομαλής εκκίνησης του κινητήρα δεν επιβαρύνει την παροχή ισχύος. Η επιλεγμένη λειτουργία αυξάνεται σταδιακά κατά την ενεργοποίηση της σκούπας για να μην υπερφορτώνεται το δίκτυο σε περίπτωση που βρίσκονται ταυτόχρονα και άλλες συσκευές σε λειτουργία.

 

Ηλεκτρικές σκούπες 14

Αντιστατικές χειρολαβές

Οι αντιστατικές χειρολαβές λειτουργούν σαν αλεξικέραυνο με το ενσωματωμένο, μικρό μεταλλικό σύρμα. Χάρη στην ειδική κατασκευή τους, εμποδίζεται η αντιστατική εκφόρτιση μεταξύ συσκευής και χρήση κατά τη διάρκεια λειτουργίας της σκούπας.

 

 

Υπόκειται σε τεχνικές αλλαγές. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.