Γιατί να επιλέξετε συσκευές Miele

 
Από την ίδρυσή της το 1899, η Miele τηρεί την υπόσχεση «Πάντα καλύτερα» που συνοδεύει την επωνυμία της. Σημαίνει ότι: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερέχουμε έναντι των υπόλοιπων προμηθευτών και καταβάλλουμε προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι από αυτό που είμαστε. Έτσι οι πελάτες μας διαβεβαιώνονται ότι θα αποκτήσουν τις καλύτερες οικιακές συσκευές αναλόγως των χρημάτων που διαθέτουν. Αυτό είναι που καθιστά τη Miele μοναδική. Η επιλογή συσκευής Miele αποτελεί σοφή απόφαση, πιθανότατα για όλη σας τη ζωή.
 

 

Bestaendigkeit

Ποιότητα Miele

Υπάρχει για περισσότερο από 100 χρόνια: Μπορείτε να βασιστείτε στη Miele, οι συσκευές μας δεν θα σας απογοητεύσουν. Η Miele είναι ο μόνος κατασκευαστής στον κλάδο που ελέγχει τα προϊόντα της για 20αετή κύκλο ζωής. Αν επιλέξετε Miele μια φορά, τότε θα επιλέγετε Miele για πάντα: Περισσότεροι από το 90% των πελατών της Miele στη Γερμανία παραμένουν πιστοί σε αυτήν και τη συνιστούν σε άλλους. Ακόμη, σας υποσχόμαστε για το μέλλον: δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα και τη διάρκεια ζωής.

 

Die Miele Technik

Τεχνολογία Miele

Η Miele ξεχωρίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα και για την ευρεία γκάμα προϊόντων που απολαμβάνετε με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Στην κουζίνα, όταν βάζετε πλυντήριο και ενώ χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα. Και όλα αυτά χάρη στην ανώτερη τεχνολογία με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα από τη Miele. Οι αμέτρητες πρώτες θέσεις στους ελέγχους της Stiftung Warentest και παρόμοιοι οργανισμοί παγκοσμίως το αποδεικνύουν.

 

 
Der Miele Komfort

Άνεση με Miele

Είτε διαθέτετε τον κλασικό περιστρεφόμενο διακόπτη, είτε τον διακριτικό αισθητήρα ή την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης όπως αυτή του smaprtphone σας: ο χειρισμός προϊόντων Miele είναι εύκολος και διασκεδαστικός. Για παράδειγμα, στην κουζίνα ή όταν βάζετε πλυντήριο, προσφέρεται ένας αριθμός βολικών και αξιόπιστων αυτόματων προγραμμάτων με «εγγύηση επιτυχίας», ενώ αναδεικνύεται η προσοχή στη λεπτομέρεια. Ζήστε καλύτερα με Miele!

 

Miele Design

Σχεδιασμός Miele

Σε αντίθεση με τις άλλες μάρκες οικιακών συσκευών, η Miele ξεχωρίζει για τις καθαρές γραμμές και τη διαχρονική κομψότητά της. Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε μια τέτοια ευρεία γκάμα μοντέρνων σχεδιαστικών γραμμών και χρωμάτων για τις εντοιχισμένες σας συσκευές. Κανένας άλλος προμηθευτής δεν συντονίζει τον σχεδιασμό των συσκευών τόσο προσεκτικά όσο εμείς. Ανεξαρτήτως του στυλ των επίπλων που προτιμάτε. Οι συσκευές Miele θα ταιριάξουν απολύτως με το στυλ σας.

 

 
Service

Υπηρεσίες Miele

Οι πελάτες της Miele απολαμβάνουν προνομιακή μεταχείριση: Το γρήγορο και αποτελεσματικό μας τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ψηφίστηκε ως το κορυφαίο του κλάδου 17 φορές από τους πελάτες μας στη Γερμανία. Θα χαρούμε να σας επισκεφτούμε αν επιθυμείτε ατομική εκπαίδευση σχετικά με ένα προϊόν ή επαγγελματικό καθαρισμό των συσκευών Miele. Είμαστε πάντα εδώ για σας. Η υπόσχεση είναι υπόσχεση!

 

Die Marke Miele

Η μάρκα Miele

Σε πολλές χώρες η Miele είναι η πιο επιθυμητή μάρκα στον κλάδο της. Στην πατρίδα της στη Γερμανία, η Miele αναδείχθηκε ως «η καλύτερη μάρκα όλων των εποχών» σε όλους τους τομείς. Μια τέτοια μάρκα αποκαλύπτει επίσης για τους χρήστες της ότι έχουν υψηλές απαιτήσεις σχετικά με την απόδοση και τη φιλικότητα των οικιακών τους συσκευών προς το περιβάλλον. Οι καταναλωτές της Miele επιλέγουν συνειδητά τη ποιότητα και δείχνουν χαρακτήρα.