Φούρνοι Μικροκυμάτων | Φούρνος μικροκυμάτων Miele Κύπρος Λευκωσία

 

Φούρνοι μικροκυμάτων 1

Περιστρεφόμενος δίσκος 40cm

Ο περιστρεφόμενος δίσκος διαθέτει επαρκή χώρο για να τοποθετήσετε ποτήρια, κούπες και πιάτα ταυτόχρονα. Περιστρέφεται κυκλικά και εξασφαλίζει το ομοιόμορφο μαγείρεμα των πιάτων σας έτσι ώστε με μία ενεργοποίηση να έχετε περισσότερα πιάτα έτοιμα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι μικροκυμάτων2

Γκριλ χαλαζία

Το γκριλ χαλαζία που βρίσκεται στο επάνω μέρος του θαλάμου του φούρνου λειτουργεί με τη μέγιστη ισχύ του (1500 W για τις συσκευές TopControl) για λίγα δευτερόλεπτα. Σε συνδυασμό με τον περιστρεφόμενο δίσκο δίνει στα φαγητά σας τη φρέσκια όψη τους και τα ζεσταίνει ομοιόμορφα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι μικροκυμάτων3

Απενεργοποίηση ασφάλειας

Οι φούρνοι μικροκυμάτων Miele προσφέρουν διαδραστική παρακολούθηση με τον διακόπτη ασφάλειας που διαθέτουν. Μ’ αυτό τον τρόπο έχετε τριπλή λειτουργική ασφάλεια με έναν μόνο ανεξάρτητο διακόπτη. Ο φούρνος ζεσταίνει το γεύμα σας και σας βοηθά να παραμείνετε ασφαλής.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι μικροκυμάτων 4

Πλήκτρο για Popcorn

Οι φούρνοι μικροκυμάτων διαθέτουν αυτόματο πρόγραμμα με ειδικές ρυθμίσεις για την προετοιμασία popcorn. Καλέστε στο σπίτι τα αγαπημένα σας πρόσωπα και σε ελάχιστο χρόνο, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού θα είναι έτοιμη μία συσκευασία popcorn.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι μικροκυμάτων 5

Γρήγορο μαγείρεμα με μικροκύματα

Πατώντας το κουμπί “Start” μία, δύο ή τρεις φορές ενεργοποιείται η συσκευή για 30, 60 ή 120 δευτερόλεπτα. Με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε στη διάθεσή σας τη λειτουργία γρήγορου μαγειρέματος για να ετοιμάσετε ένα ρόφημα ή ένα γεύμα άμεσα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι μικροκυμάτων 6

Αυτόματα προγράμματα

Τα αυτόματα προγράμματα των φούρνων Miele διαθέτουν λειτουργίες για να βοηθήσουν στο μαγείρεμα ακόμη και τους πιο ερασιτέχνες: λειτουργίες ψύξης, απόψυξης και μαγειρέματος ή προετοιμασίας νωπού φαγητού και ο φούρνος αναγνωρίζει αυτόματα τη βαθμίδα ισχύος και το χρόνο μαγειρέματος.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι μικροκυμάτων 7

Ανεξάρτητες ρυθμίσεις

Όλοι οι φούρνοι μικροκυμάτων Miele μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να λειτουργούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ρυθμίστε εσείς ξεχωριστά την κάθε λειτουργία και τις διάφορες παραμέτρους, π.χ. τον βομβητή για να έχετε το εξατομικευμένο αποτέλεσμα που θέλετε σε κάθε γεύμα σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι μικροκυμάτων 8

Λειτουργία διατήρησης θερμότητας

Ο φούρνος μικροκυμάτων, μετά που ζεστάνει ή μαγειρέψει το γεύμα σας, ενεργοποιεί τη διατήρηση θερμότητας δύο λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Με τη λειτουργία αυτή τα πιάτα σας διατηρούνται ζεστά έως και 15 λεπτά μετά και τα σερβίρετε σαν να έχουν μόλις βγει από το φούρνο.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι μικροκυμάτων 9

Λειτουργία μνήμης

Πατήστε ένα κουμπί και αφήστε το φούρνο Miele να κάνει τα υπόλοιπα. Με τη λειτουργία μνήμης επιλέγετε εσείς τις λειτουργίες που θέλετε και στη συνέχεια ο φούρνος τις εκτελεί τη μία μετά την άλλη, π.χ. απόψυξη, μαγείρεμα και ψήσιμο. Μ’ ένα μόνο χειρισμό εκτελείτε πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι μικροκυμάτων 10

Θάλαμος XL

Οι φούρνοι Miele TopControl, με τον ανοξείδωτο θάλαμο χωρητικότητας 46l, σας δίνουν άφθονο χώρο για να τοποθετήσετε μεγάλη σκεύη, ταψιά και άλλα δοχεία ταυτόχρονα. Στον ίδιο χρόνο, ο φούρνος σας δίνει τη δυνατότητα να ετοιμάσετε πολλά γεύματα ή να ζεστάνετε ροφήματα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι μικροκυμάτων 11

CleanSteel

Οι συσκευές της Miele με ανοξείδωτη επιφάνεια CleanSteel προστατεύονται από τις δαχτυλιές και αφήνουν αψεγάδιαστο το εξωτερικό μέρος του φούρνου εύκολα και χωρίς να απαιτούνται ειδικά απορρυπαντικά. Οι φούρνοι Miele συνδυάζουν το γρήγορο μαγείρεμα με την πιο απλή διαδικασία καθαρισμού.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι μικροκυμάτων 12

Ανοξείδωτο εσωτερικό

Το ανοξείδωτο εσωτερικό των φούρνων μικροκυμάτων Miele έχει δύο πλεονεκτήματα. Σας επιτρέπει να το καθαρίζετε εύκολα και δεν αφήνει υπολείμματα φαγητού και επίσης βοηθά στην αποτελεσματική κατανομή των μικροκυμάτων ώστε να επιτυγχάνεται ομοιόμορφο ψήσιμο στο φαγητό.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι μικροκυμάτων 13

Φωτισμός LED

Ο φωτισμός LED υψηλής ποιότητας σας βοηθά να βλέπετε τη διαδικασία μαγειρέματος/ψησίματος του φαγητού σας καθ’ όλη τη διάρκεια. Επιπλέον, οι λάμπες LED έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν απαιτούν σχεδόν καμία συντήρηση.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι μικροκυμάτων 14

Κλείδωμα συστήματος

Το κλείδωμα συστήματος μπορείτε να το ρυθμίσετε εσείς πατώντας ένα μόνο κουμπί. Αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα πατήσουν κατά λάθος ένα κουμπί. Οι φούρνοι Miele παρέχουν ασφάλεια για εσάς και την οικογένειά σας.
icon arrow right red Περισσότερα