Φούρνος Ατμού | Φούρνοι ατμού Miele Λευκωσία Κύπρος

 

Φούρνοι ατμού 1

MultiSteam

Η τελειότητα χαρακτηρίζει τους φούρνους ατμού της Miele. Σε ένα φούρνο μπορείτε να ψήσετε κρέας, ψάρια, λαχανικά ή γλυκά χωρίς να αλλάξετε ρυθμίσεις μαγειρέματος. Η τεχνολογία MultiSteam, με την εξωτερική παραγωγή καπνού, εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα στο πιάτο σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι ατμού 2

Μεγάλος θάλαμος για μαγείρεμα

Ο μεγάλος θάλαμος του φούρνου ατμού Miele με την τεχνολογία MultiSteam σας δίνει τη δυνατότητα να μαγειρέψετε για μεγάλη παρέα και να τοποθετήσετε μεγάλα ταψιά. Μ’ αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο ετοιμάζοντας πολλά πιάτα στον ίδιο χρόνο. Δοκιμάστε κι εσείς την καινοτομία της Miele!
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι ατμού 3

Αίσθηση ασφάλειας

Οι φούρνοι ατμού κλειδώνονται εύκολα με το πάτημα ενός πλήκτρου για να ενισχύσουν την ασφάλειά σας. Αν ξεχάσετε το φούρνο ανοιχτό, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί ο φούρνος απενεργοποιείται αυτόματα όταν υπερβεί τη μέγιστη διάρκεια λειτουργίας του.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι ατμού 4

Ίδιος χρόνος μαγειρέματος

Είτε μαγειρεύετε για ένα μόνο άτομο είτε περισσότερα φαγητά για όλη την οικογένεια, είτε το φαγητό είναι κατεψυγμένο, είτε σε θερμοκρασία δωματίου, ο φούρνος ατμού το ψήνει στον ίδιο χρόνο. Με τους φούρνους ατμού της Miele δεν χρειάζεται πλέον να υπολογίζετε το χρόνο σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι ατμού 5

Αυτόματα προγράμματα

Μαγειρέψετε πάνω από 150 φαγητά με τα αυτόματα προγράμματα των φούρνων ατμού της Miele. Το μαγείρεμα γίνεται απλό και ευχάριστο. Δεν χρειάζεται πλέον να ρυθμίζετε χειροκίνητα τη θερμοκρασία και τη διάρκεια ψησίματος. Ορίζετε τη θερμοκρασία για πολλούς τύπους φαγητών.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι ατμού 6

Μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων

Για κάθε ανάγκη και επιθυμία σας για το μαγείρεμα, η Miele έχει τη λύση. Οι φούρνοι ατμού διαθέτουν διαφορετικά σκεύη μαγειρέματος ως κανονικό εξοπλισμό. Στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας ή σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα θα βρείτε τη μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων για κάθε μαγειρικό γούστο.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι ατμού 7

Λειτουργία χρονομέτρου

Ο χρόνος σας αφήνεται στην έξυπνη λειτουργία του φούρνου ατμού της Miele. Εσείς ρυθμίζετε μόνο το χρόνο έναρξης και λήξης για το φαγητό ή το γλυκό σας. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το χρονόμετρο συνεχίζει να λειτουργεί έως και 200 ώρες και η οθόνη θα δείξει τη σωστή ώρα, όταν επανέλθει το ρεύμα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι ατμού 8

Μαγείρεμα σε τρία επίπεδα

Με τους φούρνους ατμού της Miele μαγειρεύετε σε τρία επίπεδα ταυτόχρονα. Χάρη στον ατμό, οι οσμές από τα διαφορετικά φαγητά δεν μεταφέρονται από το ένα στο άλλο. Ετοιμάστε ένα πλήρες και γευστικό μενού για τους αγαπημένους σας στον ίδιο χρόνο.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι ατμού 9

Φωτεινός θάλαμος

Ο θάλαμος των φούρνων ατμού φωτίζεται κατάλληλα και επαρκώς ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο του φαγητού. Η πόρτα του φούρνου είναι κατασκευασμένη με παράθυρο για να ελέγχεται ανά πάσα στιγμή τη διαδικασία ψησίματος του φαγητού ή του γλυκού σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι ατμού 10

Ανοξείδωτο εσωτερικό φούρνου

Οι θάλαμοι των φούρνων μας κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα, δεν σκουριάζουν και καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα. Μαγειρέψτε στον ατμό άφοβα πολλά και διαφορετικά φαγητά έως και για 10 άτομα. Ο χώρος του θαλάμου είναι επαρκής και για μαγείρεμα ψαρικών και πουλερικών.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι ατμού 11

Πρόγραμμα αφαλάτωσης

Με τις ταμπλέτες αφαλάτωσης Miele που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα οι φούρνοι μας αφαλατώνονται με μια πολύ απλή διαδικασία. Η συσκευή σας ενημερώνει ότι απαιτείται η διαδικασία αφαλάτωσης και σας καθοδηγεί βήμα-βήμα έως το τέλος.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι ατμού 12

Λειτουργία διατήρησης θερμότητας

Το φαγητό σας παραμένει ζεστό έως και 15 λεπτά διατηρώντας την ποιότητα και τα θρεπτικά συστατικά του. Ακόμη κι αν αργήσετε να το βγάλετε από το φούρνο, το γεύμα σας θα σερβιριστεί ζεστό χάρη στη λειτουργία διατήρησης θερμότητας των φούρνων ατμού Miele.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι ατμού 13

CleanSteel

Οι συσκευές της Miele διαθέτουν ενισχυμένη προστασία για να διατηρείται άψογη η ανοξείδωτη επιφάνειά τους. Το εξωτερικό μέρος του φούρνου παραμένει καθαρό χωρίς ειδικά απορρυπαντικά και με σχεδόν καθόλου δαχτυλιές για να είναι το μαγείρεμα ευχάριστο και να απαιτεί λιγότερο καθάρισμα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι ατμού 14

Μείωση ατμού

Οι φούρνοι ατμού της Miele απελευθερώνουν τον ατμό την κατάλληλη στιγμή. Λίγο πριν τελειώσει το ψήσιμο του φαγητού, ο ατμός απελευθερώνεται με πιο αργό ρυθμό. Όταν εσείς ανοίγετε την πόρτα του φούρνου μπορείτε να βγάλετε το φαγητό σας με ασφάλεια.
icon arrow right red Περισσότερα