Φούρνοι | Φούρνος Miele Κύπρος Λευκωσία

 

Φούρνοι 1

Klima Plus

Ο συνδυασμός θερμού αέρα plus ή θερμότητας επάνω/κάτω μαζί με υγρασία βοηθά στο τέλειο ψήσιμο. Το κρέας γίνεται πιο ζουμερό και τα γλυκά σας θα είναι πάντα φρέσκα. Ο ατμός ρυθμίζεται για μεγαλύτερη ευκολία. Η λειτουργία Klima Plus υπάρχει σε διάφορα αυτόματα προγράμματα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι 2

Ειδικές περιπτώσεις

Στους φούρνους Miele επιτυγχάνεται η ακριβής θερμοκρασία για να αποξηραίνετε φρούτα ή να αφήσετε τη ζύμη σας να φουσκώσει φυσικά. Ρυθμίστε τη συγκεκριμένη λειτουργία και την κατάλληλη υγρασία διευκολύνοντας τις καθημερινές σας δραστηριότητες.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι 3

Διατήρηση θερμότητας

Για υψηλότερη ενεργειακή απόδοση, ρυθμίστε το χρόνο μαγειρέματος ώστε ο φούρνος Miele να απενεργοποιηθεί νωρίτερα και να συνεχίσει τη διαδικασία ψησίματος με την υπολειπόμενη θερμότητα. Μ’ αυτή τη λειτουργία το φαγητό σας ψήνεται εξίσου καλά και εξοικονομείτε ενέργεια.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι 4

Ασφάλεια

Μην ανησυχείτε αν ξεχάσατε το φούρνο ανοιχτό. Ο φούρνος σας κλειδώνει με ένα μόνο άγγιγμα και απενεργοποιείται αυτόματα όταν φτάσει στη μέγιστη διάρκεια λειτουργίας του. Έτσι, διατηρείται η ασφάλειά σας και δεν υπάρχει φόβος αν τα παιδιά πλησιάσουν στην κουζίνα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι 5

Τραγανά φαγητά

Ρυθμίστε εσείς την υγρασία στο εσωτερικό του φούρνου για να επιτύχετε τραγανή επιφάνεια στα φαγητά, τα γλυκά και τις πίτες σας. Η μείωση της υγρασίας ψήνει το εσωτερικό του φαγητού σας και διατηρεί το εξωτερικό τραγανό. Η λειτουργία αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί σε κάθε πρόγραμμα των φούρνων Miele.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι 6

Εργονομική σχάρα φούρνου

Οι ασφαλείς σχάρες των φούρνων Miele σας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγξετε, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ψησίματος, αν έχει ψηθεί το φαγητό ή το γλυκό σας. Αν μαγειρεύετε κρέας, μπορείτε να το γυρίσετε άφοβα. Οι σχάρες είναι σταθερές και δεν υπάρχει κίνδυνος να καείτε.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι 7

Ατομικές ρυθμίσεις

Πολλά από τα μοντέλα της Miele σας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσετε εσείς τις παραμέτρους όπως γλώσσα, φωτεινότητα, ήχοι ειδοποίησης, κτλ. για να προσαρμόζονται καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Η ευελιξία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που καθιστά τους φούρνους Miele ακόμη πιο εργονομικούς.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι 8

Τουρμπίνες θερμού αέρα

Η προθέρμανση του φούρνου πλέον διαρκεί λιγότερη ώρα. Οι τουρμπίνες θερμού αέρα TwinPower, με πλάτος 90εκ., εκπέμπουν τη σωστή θερμοκρασία αέρα για να θερμαίνετε ο φούρνος σας έγκαιρα και η θερμότητα να διαχέεται ομοιόμορφα στο εσωτερικό του.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι 9

Θάλαμος φούρνου XXL

Η Miele σας δίνει τη λύση αν χρειάζεται να μαγειρέψετε για μεγάλη παρέα. Ο θάλαμος XXL σας προσφέρει άφθονο χώρο για να ψήσετε γλυκά και φαγητά και τρία επίπεδα για να τοποθετήσετε τα ταψιά ή τη γάστρα σας. Η χωρητικότητα 90 λίτρων είναι επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι 10

CleanSteel

Οι ανοξείδωτες συσκευές της Miele διαθέτουν επιφάνεια CleanSteel για να διατηρούν πάντα την αψεγάδιαστη αισθητική τους. Καθαρίζονται εύκολα και οι δαχτυλιές είναι σχεδόν αόρατες. Μ’ αυτό τον τρόπο, σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε άφοβα και καθαρά.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι 11

Καταλύτης AirClean

Ο καταλύτης AirClean διασφαλίζει ότι οι οσμές από το μαγείρεμα και τα λίπη δεν θα φτάσουν στους τοίχους και στα έπιπλα του σπιτιού σας. Καθώς ξεκινάτε το ψήσιμο, ενεργοποιείστε τη λειτουργία αυτή και δείτε ότι οι οσμές μειώνονται από τον ατμό που παράγεται.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι 12

Καθαρισμός με πυρόλυση

Ο καθαρισμός με πυρόλυση, με την υψηλή θερμοκρασία, μετατρέπει τα υπολείμματα του φούρνου σε στάχτη. Δεν χρειάζεται πλέον να καθαρίζετε σχολαστικά το φούρνο με καθαριστικά. Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να καθαρίσετε όλο το εσωτερικό του φούρνου χωρίς να αφήσετε ίχνη.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Φούρνοι 13

Ενεργειακή απόδοση

Οι συσκευές λειτουργούν με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Είναι φιλικές προς το περιβάλλον και συμβάλλουν στη μείωση του οικιακού σας προϋπολογισμού. Οι μικρού μεγέθους φούρνοι, με χωρητικότητα 49l, έχουν ενεργειακή απόδοση Α+.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Φούρνοι 14

Δροσερή επιφάνεια

Οι φούρνοι Miele έχουν υψηλή θερμοκρασία μόνο στο εσωτερικό τους. Οι λαβές, τα τοιχώματα και τα διπλανά ντουλάπια παραμένουν δροσερά λόγω των πολυστρωματικών τοιχωμάτων γυαλιού για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη διαδικασία ψησίματος.
icon arrow right red Περισσότερα