Εστίες κουζίνας | Combiset miele Κύπρος Λευκωσία

 

Εστίες και Combisets 1

Επαγωγή PowerFlex

Η ζώνη PowerFlex, με την ιδιαίτερη ευελιξία της, μπορεί να θερμάνει από κατσαρόλες μεγάλου μεγέθους μέχρι και ταψιά. Με τον ενισχυτή ισχύος 7,4kW αυξάνεται η ταχύτητα θέρμανσης ταυτόχρονα με την προηγμένη τεχνολογία TwinBooster της Miele.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εστίες και Combisets2

Stop & Go

Με το άγγιγμα ενός πλήκτρου έχετε τη δυνατότητα να χαμηλώσετε την ένταση της εστίας αν πρέπει να λείψετε για μικρό χρονικό διάστημα από την κουζίνα. Μην ανησυχείτε για το φαγητό σας με τη λειτουργία Stop & Go. Όταν επιστρέψετε στην κουζίνα, οι εστίες ενεργοποιούνται εκ νέου με το άγγιγμα του πλήκτρου.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Εστίες και Combisets3

Αναγνώριση σκεύους

Οι εστίες Miele αναγνωρίζουν αυτόματα την ύπαρξη σκεύους. Όταν το σκεύος τοποθετηθεί στην εστία ενεργοποιείται αυτόματα το αριθμητικό πληκτρολόγιο χωρίς να χρειάζεστε να το κάνετε εσείς χειροκίνητα. Η ευκολία χαρακτηρίζει τις συσκευές μας!
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εστίες και Combisets 4

Μοτέρ ECO

Το μοτέρ ECO της Miele, η καρδιά κάθε απορροφητήρα, σας εξοικονομεί έως και 70% ενέργεια σε σύγκριση με τα συμβατικά μοτέρ. Διαθέτει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι είναι σχεδόν αθόρυβος αλλά διατηρεί την ισχύ που έχουν οι υπόλοιπες τουρμπίνες των συσκευών Miele.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Εστίες και Combisets 5

Προστασία από δαχτυλιές

Με το άγγιγμα του δαχτύλου μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία της εστίας για 20 δευτερόλεπτα και να απομακρύνετε με ασφάλεια τους λεκέδες. Οι ρυθμίσεις παραμένουν ίδιες και όταν τελειώσετε το καθάρισμα, ενεργοποιείτε ξανά την εστία.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εστίες και Combisets 6

Διατήρηση θερμότητας

Εξοικονομήστε χρόνο από τις καθημερινές σας δραστηριότητες αλλά και ενέργεια με τη λειτουργία διατήρησης θερμότητας. Η έξυπνη εστία παρακολουθεί τη θερμοκρασία στη βάση του σκεύους για να διατηρείται το φαγητό σε θερμοκρασία σερβιρίσματος.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Εστίες και Combisets 7

Ενισχυμένη ταχύτητα

Οι ηλεκτρικές εστίες ExtraSpeed της Miele είναι οι ταχύτερες εστίες στον κόσμο. Χάρη στο σύστημα 3 στοιχείων εξοικονομείται έως και 35% ενέργεια του χρόνου προθέρμανσης με την χρονομετρημένη αλληλουχία εργασιών και τον αποτελεσματικό έλεγχο της θερμοκρασίας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εστίες και Combisets 8

Ασφάλεια και κλείδωμα συστήματος

Η Miele προσφέρει ασφάλεια σε όλη την οικογένεια με τη λειτουργία κλειδώματος συστήματος. Η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται ακόμη κι όταν η συσκευή είναι εκτός λειτουργίας. Δεν θα υπάρχει φόβος τα παιδιά να ενεργοποιήσουν κατά λάθος την εστία.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Εστίες και Combisets 9

GasStop & Restart

Οι εστίες αερίου της Miele λειτουργούν έξυπνα και σβήνουν τη φλόγα μετά από ένα δυνατό ρεύμα αέρα ή αν υπερχειλίσει το περιεχόμενο μιας κατσαρόλας. Στη συνέχεια, την ανάβουν ξανά κι αν η ανάφλεξη δεν πετύχει, η παροχή αερίου διακόπτεται για ενισχυμένη ασφάλεια.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εστίες και Combisets 10

Αέριο – φιλικό προς το περιβάλλον

Το φυσικό αέριο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν παράγει ρύπους που επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα. Αποτελεί πρωταρχική πηγή ενέργειας, είναι αποδοτικό και η διαδικασία μετατροπής του διαφέρει από την ηλεκτροπαραγωγή που ρυπαίνει την ατμόσφαιρα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Εστίες και Combisets 11

Ευέλικτος σχεδιασμός καυστήρων

Οι εστίες αερίου Miele διαθέτουν μεγάλη ποικιλία μεγεθών καυστήρων για κάθε είδους μαγείρεμα: από ένα μικρό σκεύος για ένα άτομο έως και μεγάλα σκεύη. Επιλέγετε την ανάλογη βαθμίδα για κάθε περίσταση και θα διαπιστώσετε την άψογη εφαρμογή.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εστίες και Combisets 12

Κεκλιμένος πίνακας χειρισμού

Η τέλεια εμφάνιση του πίνακα χειρισμού τον καθιστά εργονομικό από κάθε άποψη. Τα CombiSets της Miele διαθέτουν τον πίνακα αυτό για διευκόλυνση της λειτουργίας του και για τη διατήρηση της άψογης αισθητικής των συσκευών.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Εστίες και Combisets 13

Λεπτομέρεια στο σχεδιασμό

Η Miele δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια κατά τη διαδικασία κατασκευής των συσκευών της. Στην άψογη αισθητική των συσκευών προσθέτει η άριστη ποιότητα που έχουν οι διακόπτες για τις εστίες δίνοντάς τους επαγγελματική όψη και ευκολία στην περιστροφή.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εστίες και Combisets 14

Φίλτρο AirClean

Το φίλτρο AirClean μεγάλης διάρκειας σας προσφέρει μία άοσμη κουζίνα μετά το μαγείρεμα. Τα ανθεκτικά κυψελωτά φίλτρα κατασκευασμένα από ασφαλτώδη άνθρακα απορροφούν αποτελεσματικά τις οσμές για να απολαύσετε το γεύμα σας με άνεση.
icon arrow right red Περισσότερα