Εξαρτήματα Miele Κύπρος Λευκωσία

 

Εξαρτήματα Miele 1

Ασφαλής αντικατάσταση σακούλας

Στις σκούπες δαπέδου Miele, η σακούλα κλείνει αυτόματα όταν ανοίγει η συσκευή για να μην διαχέεται η σκόνη στον υπόλοιπο χώρο όταν χρειαστεί να αντικαταστήσετε τη σακούλα. Οι σκούπες Miele καθαρίζουν αποτελεσματικά και διασφαλίζουν με κάθε τρόπο την υγιεινή του χώρου σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

20000094292 000 00 20000094292

Μαγειρικά σκεύη “All Steel”

Μαγειρικά σκεύη "All Steel" της iittala με απόλυτα επίπεδη βάση. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να έχουμε βέλτιστη κατανομή της θερμότητας και βέλτιστη επαφή με την εστία.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Εξαρτήματα Miele 3

Εξαρτήματα για μαγείρεμα με επαγωγή

Ορισμένα σκεύη φούρνου και κατσαρόλες της Miele έχουν βάση κατάλληλη για μαγείρεμα στις επαγωγικές εστίες μας για να επιτυγχάνεται καλύτερο και πιο γρήγορο αποτέλεσμα στο μαγείρεμα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εξαρτήματα Miele 4

Αλληλεπίδραση συσκευής και εξαρτημάτων

Για την άριστη λειτουργία των συσκευών Miele ενδείκνυνται τα κατάλληλα, γνήσια εξαρτήματα της εταιρείας για να έχετε άριστα αποτελέσματα σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε, π.χ. πλυντήρια πιάτων, επαγωγικές εστίες, κτλ.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Εξαρτήματα Miele 5

Βούρτσες turbo

Οι βούρτσες turbo καθαρίζουν σχολαστικά σκόνη και τρίχες από τα χαλιά σας ακόμη και στα πιο βαθιά σημεία. Ο κύλινδρος συλλογής της βούρτσας turbo, που τροφοδοτείται από το απορροφητικό σύστημα, αφαιρεί τη σκόνη από τα χαλιά σας. Ενδείκνυται και για όσους έχουν κατοικίδια εντός σπιτιού.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εξαρτήματα Miele 6

Φυσικές τρίχες

Πολλά από τα εξαρτήματα της Miele διαθέτουν φυσικές τρίχες για να επιτυγχάνεται φυσικός, σχολαστικός καθαρισμός όλων των αντικειμένων ή επιφανειών. Η φυσική τρίχα καθαρίζει τις επιφάνειες χωρίς να τις βλάπτει ή να τις γρατζουνά χάρη στο φυσικό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Εξαρτήματα Miele 7

Ρηχά ταψιά με τρύπες

Τα ρηχά και διάτρητα ταψιά της Miele είναι ιδανικά για να ψήνετε τηγανητές πατάτες, ψωμί, κέικ ή πίτσα ενεργοποιώντας τη λειτουργία Klima Plus. Τα ταψιά σας βοηθούν ώστε το μαγείρεμα και το σερβίρισμα να γίνονται πιο εύκολα και το γεύμα σας να είναι έτοιμο πιο γρήγορα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εξαρτήματα Miele 8

Εξοικονόμηση ενέργειας

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλα τα συρτάρια του καταψύκτη, μπορείτε να διαχωρίσετε τον κενό χώρο με μια πλάκα απομόνωσης. Μ’ αυτό τον τρόπο πετυχαίνετε έως και 50% μείωση της κατανάλωσης ενέργειας ανάλογα με το πού θα τοποθετήσετε την πλάκα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Εξαρτήματα Miele 9

Όχι πια σκόνη

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του φίλτρου που διαθέτουν οι σκούπες δαπέδου, ενισχυμένος με πολλαπλά στρώματα, τα λεπτά σωματίδια σκόνης δεν μπορούν να διαφύγουν στο χώρο σας. Έτσι, η ατμόσφαιρα στο χώρο σας παραμένει καθαρή και ασφαλής και για μικρά παιδιά.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εξαρτήματα Miele 10

Λύσεις που σας λύνουν τα χέρια

Η Miele διαθέτει ειδικά εξαρτήματα για την ηλεκτρική σας σκούπα ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Καθαρίστε ακόμη και τα πιο ψηλά ή δυσπρόσιτα σημεία ή ευαίσθητες επιφάνειες. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εξαρτήματα μεμονωμένα ή σε σετ.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
20000107000 000 00 20000107000 2

Βούρτσες για γυμνά δάπεδα

Οι ανθεκτικές βούρτσες Miele με συνθετικές τρίχες καθαρίζουν ακόμη και τα πιο μικρά σωματίδια από τις δυσπρόσιτες γωνίες του σπιτιού σας. Ενδείκνυνται για να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα πλακάκια και τα δάπεδα με ανάγλυφα μοτίβα. Με τις σκούπες Miele καθαρίζετε αποτελεσματικά και τις πιο δύσκολες επιφάνειες.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εξαρτήματα Miele 12

Πέλματα γενικής χρήσης

Τα πέλματα γενικής χρήσης της Miele είναι η λύση που ζητάτε για τα διάφορα είδη δαπέδων. Ο κύλινδρος με βούρτσες, που ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται ανάλογα με την επιφάνεια του δαπέδου με ποδοδιακόπτη, βοηθά στο καθάρισμα χαλιών και γυμνών δαπέδων.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Εξαρτήματα Miele 13

Φίλτρο οσμών με ενεργό άνθρακα

Οι απορροφητήρες Miele είναι εξοπλισμένοι με φίλτρο ενεργού άνθρακα καθώς και με το φίλτρο λίπους για το πρόγραμμα ανακύκλωσης. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα απομακρύνει αποτελεσματικά τις οσμές στο χώρο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Εξαρτήματα Miele 14

Αντικολλητική επίστρωση

Τα γνήσια σκεύη φούρνου της Miele είναι κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και αντικολλητική επίστρωση από την ILAG. Το μαγείρεμα γίνεται πιο απλό γιατί το φαγητό σας δεν κολλάει και το καθάρισμα γίνεται πιο εύκολο. Τα αντικολλητικά σκεύη Miele διευκολύνουν τη διαδικασία μαγειρέματος!
icon arrow right red Περισσότερα