Απορροφητήρες | Απορροφητήρες Κουζίνας Miele Κύπρος

 

Απορροφητήρες 1

Μοτέρ ECO

Ο κινητήρας DC της Miele εξοικονομεί έως και 70% ενέργεια συγκριτικά με τους συμβατικούς κινητήρες. Ταυτόχρονα, λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα ώστε να μην σας ενοχλεί στις υπόλοιπες εργασίες σας. Το πακέτο ECO της Miele είναι φιλικό προς το περιβάλλον ενώ ο κινητήρας παραμένει το ίδιο ισχυρός με τους υπόλοιπους.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Απορροφητήρες2

Απενεργοποίηση ασφάλειας

Η Miele φροντίζει για την ασφάλειά σας ρυθμίζοντας τους απορροφητήρες με τέτοιο τρόπο ώστε να απενεργοποιούνται μετά από 10 ώρες λειτουργίας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ακόμη κι αν έχετε κάνει κάποιο λάθος χειρισμού στον απορροφητήρα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Απορροφητήρες3

Ένδειξη φίλτρου

Αν το φίλτρο του απορροφητήρα σας έχει γεμίσει, εμφανίζεται μια κόκκινη ένδειξη LED. Αυτό σημαίνει ότι το φίλτρο πρέπει να πλυθεί ή να αντικατασταθεί. Η ένδειξη κορεσμού του φίλτρου λίπους ρυθμίζεται στις 20, 30, 40 ή 50 ώρες και η ένδειξη αντικατάστασης φίλτρου ενεργού άνθρακα στις 120, 180 ή 240 ώρες.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Απορροφητήρες 4

Τέλεια κατασκευή

Οι απορροφητήρες Miele κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι. Η υψηλή ποιότητα αποδεικνύεται από την αισθητική των απορροφητήρων και την έμφαση στη λεπτομέρεια κατά την κατασκευή τους.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Απορροφητήρες 5

Μοναδικότητα

Οι γερμανικής κατασκευής απορροφητήρες διακρίνονται από τη μοναδικότητά τους. Κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Miele στο Arnsberg και σχεδόν κάθε στάδιο της παραγωγής επιβλέπεται από τους έμπειρους υπαλλήλους της εταιρείας. Η εμπειρία και η δημιουργικότητά τους συμβάλλουν στην ποιότητα του προϊόντος.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Απορροφητήρες 6

Προσαρμοσμένες προτιμήσεις

Η επιθυμία σας, διαταγή μας. Ενημερώστε τους υπαλλήλους μας για τις μαγειρικές σας συνήθειες και το μήκος των αεραγωγών για την κατασκευή ενός απορροφητήρα στα μέτρα σας. Η Miele σας βοηθά επίσης στην προσαρμογή του ύψους της καμινάδας και των άλλων χαρακτηριστικών του απορροφητήρα.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Απορροφητήρες 7

Miele CleanCover

Μην ανησυχείτε για το καθάρισμα των φίλτρων του απορροφητήρα σας. Με το Miele CleanCover αντί για ηλεκτρικά εξαρτήματα και καλώδια, θα βρείτε μια λεία επιφάνεια που σας βοηθά να καθαρίσετε εύκολα το φίλτρο διατηρώντας ταυτόχρονα την ασφάλειά σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Απορροφητήρες 8

Φίλτρο Active AirClean

Οι απορροφητήρες Miele διαθέτουν πέρα από το φίλτρο λίπους και το ειδικό φίλτρο Active AirClean, το οποίο απομακρύνει αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Miele είναι δίπλα σας για να μετατρέψει το μαγείρεμα σε μια ευχάριστη εμπειρία χωρίς δυσάρεστες οσμές.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Απορροφητήρες 9

Απόδοση και άνεση

Ρυθμίστε τον απορροφητήρα σας στην ένταση που επιθυμείτε χωρίς να σας ανησυχούν οι ενοχλητικοί θόρυβοι. Η ειδική ηχομόνωση του κινητήρα, της καμινάδας και του θόλου του απορροφητήρα συμβάλλουν στην ηρεμία του χώρου σας για να συνεχίσετε με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Απορροφητήρες 10

Con@ctivity

Υδρατμοί και οσμές εξαφανίζονται και παράλληλα εξοικονομείται ενέργεια. Αυτό συμβαίνει με την αυτόματη λειτουργία Con@ctivity. Με τη λειτουργία αυτή ο απορροφητήρας επικοινωνεί με την εστία, το Con@ctivity λαμβάνει τις απαραίτητες πληροφορίες και τις μεταφέρει στον έλεγχο εξαερισμού.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Απορροφητήρες 11

Προβολείς LED

Οι προβολείς LED της Miele φωτίζουν την εστία με ένα θερμό φως. Εξοικονομούν ενέργεια μιας και καταναλώνουν μόλις 3 ή 4,5 Watt και διαθέτουν τουλάχιστον 20.000 ώρες λειτουργίας. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να τους αλλάξετε για όλη τη διάρκεια της ωφέλιμης ζωής τους.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Απορροφητήρες 12

Χρόνος παράτασης λειτουργίας

Ρυθμίστε τον απορροφητήρα σας να κλείνει αυτόματα μετά από 5 ή 15 λεπτά λειτουργίας. Η αυτόματη λειτουργία εξαφανίζει πλήρως οσμές και υδρατμούς που τυχόν υπάρχουν στον αέρα μετά το μαγείρεμα διατηρώντας καθαρή την ατμόσφαιρα στο χώρο σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

 
Απορροφητήρες 13

Κινητός απορροφητήρας

Οι απορροφητήρες Miele ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας. Οι μηχανοκίνητοι απορροφητήρες μετακινούνται στην κατάλληλη θέση, ξεκινούν να λειτουργούν και επανέρχονται στην αρχική τους θέση όταν κλείσει ο απορροφητήρας. Ευκολία και άριστη ενσωμάτωση στην κουζίνα σας.
icon arrow right red Περισσότερα

 

Απορροφητήρες 14

Ανοξείδωτα φίλτρα λίπους

Το ανοξείδωτο φίλτρο λίπους της Miele διαθέτει 10 στρώσεις για καλύτερη προστασία από τις οσμές. Τα φίλτρα καθαρίζονται εύκολα και άφοβα στο πλυντήριο πιάτων και διατηρούν την καλαίσθητη όψη τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.
icon arrow right red Περισσότερα